Ajánlatkérés
Vissza a bejegyzésekhez

Kertépítés – egy szép munkánk!

A képek nagyon szépek, ugyanakkor ez a kert semmi bonyolultságot nem tartalmazott. Ez egy igazán egyszerű, két-három nap alatt elkészíthető kert, aminek a nívóját a minőségi alapanyagok felhasználásával elkészített végeredmény adja.

Nincs igazán sok összetevő. A teljesség igénye nélkül a főbb elemek a darált kerti termőtalaj, amiben marhatrágya és tőzeg is van. Egy amerikai típusú öntözőrendszer a professzionális kategóriából a kert adottságaira tervezve. A szép és egészséges növények mellett pedig egy első osztályú gyepszőnyeg fajta lett leterítve, ami a kora nyári melegben két hét alatt le is gyökeresedik és ezzel a kert is teljes értékűen használhatóvá válik. Védelmet a vakond ellen a vakondháló biztosít és az ágyásszegély kőelemekből lett kirakva.

Egy szép kert létrehozása és a kertépítés folyamata nem feltétlen kell, hogy bonyolult legyen! Természetesen az igények nagyon magasak is lehetnek, ugyanakkor a szabadidő eltöltésére létrehozott polgári kertek nagyon népszerűek, szépek és nem bonyolultak. Valamint az áruk is jóval kedvezőbb!

Miben segíthetünk?
Kérjük válasszon
Öntözőrendszer
Gyepszőnyeg
Kertépítés
Kertfenntartás
Kerttervezés
Kerti tó
Helyszín, országrész?