Ajánlatkérés
Vissza a bejegyzésekhez

Ez nem öntözőrendszer!

A megfelelő minőségű öntözés a kert gondozásának az alapja! A minőség az öntözés esetében a kijuttatott víz mennyiségét és az optimális öntözési időpontot jelenti. Amikor az öntözés ilyen formán pontosan be van állítva, akkor a növényeknek nincs szükségük arra, hogy különösebb erőfeszítéssel tárolják és beosszák a túlélésükhöz elengedhetetlen vizet. Így minden energiájukat arra tudják fordítani, hogy fejlődjenek és a legszebb formájukat hozzák.

Az egészséges és szépen fejlődő növények pompás látványt nyújtanak a büszke kertulajdonosok számára. Amikor egy kert elkészül, annak célja az, hogy növelje a környezet színvonalát és számtalan örömmel gazdagítsa a kert tulajdonosát. Ennek eléréséhez tehát szükséges az optimális öntözés, amit ma már a díszkertek többségében egy elterjedt berendezés, az öntözőrendszer képes tökéletesen ellátni.

Az öntözőrendszer egy precíziós műszer, amit a tökélettességig be lehet állítani az adott kert különböző növényeinek különböző vízigény kielégítésére, szemben az egyébb más locsolási megoldásokkal. Ezekkel az öntözési megoldásokkal jellemzően alúl -, illetve túlöntözzük a kertet, de soha nem optimálisan. Még ha a kert szép is, teljes pompáját akkor éri el, amikor az öntözőrendszer telepítését követően optimálissá válik. Ez szokott lenni az a plusz, ami az utca többi szép kertjétől meg tudja különböztetni a sajátunkat!

Ajánlott oldalunk az ÖNTÖZŐRENDSZER

!Megoldjuk fű alatt

Miben segíthetünk?
Kérjük válasszon
Öntözőrendszer
Gyepszőnyeg
Kertépítés
Kertfenntartás
Kerttervezés
Kerti tó
Helyszín, országrész?