Ajánlatkérés
Vissza a bejegyzésekhez

A kertépítés valódi ára

 

Igen gyakran fordulnak hozzám azzal a kérdéssel a kerttulajdonosok, hogy mennyibe fog kerülni a fürdőtó, vagy a gyepszőnyeg, vagy a komplett kertépítés. Természetesen ezt csak akkor tudom megmondani, miután pontosan felmértem az igényeket és elkészítve a koncepciótervet, megírom az árajánlatot. Akkor látható pontosan, hogy mennyibe fog kerülni minden eleme külön, és mennyibe kerül kompletten a kertépítés. De a kertépítés valódi ára nem ez!

A megfizethető minőség mögött az a korrekt munkavégzés áll, ami a megfizethetetlen élményeket garantálja!

Azt, hogy a kertépítés valódi minőségi anyagokból fog elkészülni, amelyek hosszútávon, akár generációkon keresztül is garantálják a kert esztétikáját, a nyugalmát, és az élvezetét. Nem fog tönkremenni néhány év múlva pont az a növény, amelyik a kisunokánk kedvence lett. Nem fog fél év múlva kiderülni, hogy a talaj fertőzött, amivel a kert épült, és ki kell cserélni az egészet.

A kert öröme nem az az öröm lesz, amit azért érzünk, mert olcsóbban jutottunk hozzá a műszaki tartalmának a csökkentése miatt, és nem azt a pénzt fogjuk számolgatni, amit a kertépítő munkadíján megspóroltunk. Ez biztos!

Ajánlott oldalunk a KERTÉPÍTÉS

!Szeretünk kertet építeni, és tudunk is

Miben segíthetünk?
Kérjük válasszon
Öntözőrendszer
Gyepszőnyeg
Kertépítés
Kertfenntartás
Kerttervezés
Kerti tó
Helyszín, országrész?