Ajánlatkérés

Szakmai témakörök

Milyen feltételek szükségesek a gyepszőnyegnek?

Amikor eldönti valaki, hogy gyepszőnyeget fog a kertjébe telepíteni, azaz a kész gyep adta azonnali lehetőséggel kíván élni, akkor jó, ha tudja, hogy jelentős is lehet a kiadása. Ezt nyilván a legkézenfekvőbb tényező fogja befolyásolni, ami nem más, mint a mennyiség! Tehát a kérdés az, hogy mennyi gyepszőnyegre lesz szükségem?

Tovább a bejegyzéshez

A gyepszőnyeg telepítését követő gondozása!

A gyepszőnyeg gondos és szakszerű telepítése rendkívül fontos ahhoz, hogy kinyerjük a műveletből a legtöbb tartós esztétikát! Ehhez nem elég azonban mindez és nem elég pusztán a legmagasabb minőségű alapanyagok felhasználása sem! Még kell hozzá valami…

Tovább a bejegyzéshez

Kertépítés minőségi eszközökkel!

Nem sokan említik, pedig minden kertépítő tudja, hogy jó munkát csak minőségi szerszámokkal, eszközökkel, illetve gépekkel lehet elvégezni. Erről általában igen kevés szó esik, pedig fontos indikátora lehet annak, amikor kiválasztjuk a kertépítőt a kert megépítéséhez!

Tovább a bejegyzéshez

A kertépítés valódi ára

Igen gyakran fordulnak hozzám azzal a kérdéssel a kerttulajdonosok, hogy mennyibe fog kerülni a fürdőtó, vagy a gyepszőnyeg, vagy a komplett kertépítés. Természetesen ezt csak akkor tudom megmondani, miután pontosan felmértem az igényeket és elkészítve a koncepciótervet, megírom az árajánlatot. 

Tovább a bejegyzéshez

A kertépítés minőségéről

Biztos vagyok benne, hogy amikor megtervezte az otthonát, a házát, akkor minden apró részletére odafigyelt. Ezt teljes mértékben meg is tudom érteni! Hiszen, ha nem azt a tetőcserepet, vagy nem azt a parkettát választotta volna, akkor most nem lenne biztos abban, hogy még húsz évig nem kell hozzányúlni.

Tovább a bejegyzéshez

A gyepszőnyeg szerepe a kertépítésben

A gyepszőnyeg szerepéről a kertépítésben már sokat olvashatott már az ebben a témában tájékozódó olvasó. Elsősorban azokat a leírásokat találjuk, amelyek egyfajta összehasonlítást tesznek a gyepszőnyeg ára, valamint az egyéb füvesítési módszerek ára között. Ez is egy fontos kérdés, de ha már eldöntötte, hogy gyepszőnyeget szeretne a kertépítés során használni, akkor ezen a témán túl is lendültünk. 

 

Tovább a bejegyzéshez

Kertépítés télen?

A téli kertépítés nem egy elterjedt dolog, ezért egyáltalán ne lepődjön meg, ha ez Önnek nem jutott még eszébe. Pedig el kell, hogy mondjam, hogy télen, szinte minden kertépítési munkafázis elvégezhető, de legalább is a nagyobb munkák kivétel nélkül. Ráadásul számtalan előnyőkkel is jár!

Tovább a bejegyzéshez

Ez nem öntözőrendszer!

Egy kert csak akkor válik igazán széppé, ha folyamatosan gondos ápolást kap. Az öntözőrendszer precíziós vízkijuttatása nélkül a gyep és a növények nem a megfelelő mennyiségű öntöző vizet, nem a megfelelő időben fogják megkapni.

Tovább a bejegyzéshez
Miben segíthetünk?
Kérjük válasszon
Öntözőrendszer
Gyepszőnyeg
Kertépítés
Kertfenntartás
Kerttervezés
Kerti tó
Helyszín, országrész?