Ajánlatkérés

Szakmai témakörök

Öntözőberendezés még idei telepítéssel!

Míg a komplett kertépítés munkáival idén már szinte teljesen beteltünk és komolyabb munkákat teljes befejezéssel már csak jövő tavaszra tudunk vállalni, addig több csapattal is tudunk még idén automata öntözőrendszer telepítést vállalni! Jelenlegi akciónk miatt ugyan igen nagy a kereslet a portékánkra, de több fős, nagy gyakorlattal rendelkező telepítőink 1-2 napon belül el tudnak végezni egy átlagos, de néha még nagyobb méretűnek is tekinthető kert locsolórendszerének a telepítését is. 

Tovább a bejegyzéshez

Az öntözőrendszer szerelőn múlik!

A legtöbb esetben azt tapasztalom, hogy a kerti öntözőberendezés után érdeklődő kerttulajdonosnak a figyelme túlságosan a berendezés márkájára irányul és irányítódik. Két oka is van ennek, hiszen az általános műszaki cikkek vásárlásánál a termékek előállítói eszeveszett energiákat fektetnek bele abba, hogy jó PR-ja legyen a terméküknek. Ezzel elérik, hogy termékcentrikusan vagy termékhűen válasszon a kedves vásárló. 

Tovább a bejegyzéshez

ÖNTÖZŐRENDSZER SZEZONZÁRÓ AKCIÓVAL!

Szeretném mindenek előtt leszögezni, hogy a szezonzáró akciónkban az öntözőberendezésre adott igen komoly kedvezményünk nem a tőlünk elvárható minőségi szolgáltatás, vagy az általunk beépített profi alkatrészek rovására történik. Az árcsökkentés lenne, nem pedig akció! Mi valódi 20% kedvezményt adunk, ami annyit jelent, hogy ennyivel kevesebbért adjuk most a profi minőséget!

Tovább a bejegyzéshez

Kertépítés nyáron?

Ebben a blogbejegyzésben egy alapvető tévhit szétoszlatásához szeretnék magam is hozzájárulni azzal, hogy kiírom a weboldalunkra, hogy nyáron lehet kertet építeni! Megdöbbenve tapasztaljuk, hogy még mindig él az a tévhit, hogy a kertépítés nem nyári tevékenység ezért meg azért… - és itt nagyon különböző elképzeléseket hallunk, de nagyjából összefoglalva azért, mert nagyon meleg van...

Tovább a bejegyzéshez

Az öntözőrendszer tartozék, ma már nem luxus!

Míg két évtizeddel ezelőtt jó, ha olyannal találkoztam, aki már látott öntözőrendszert, és egy évtizeddel ezelőtt szinte csak a luxuskertekbe építettük, addig ma már nem épülnek kertek úgy, hogy ne lenne benne ez az igen hasznos berendezés. Kevés háztartási berendezést tudnék mondani, ami hasznosabb ennél, illetve a hasznosságannyire széles spektrumon mutatkozna meg...

Tovább a bejegyzéshez

Kertépítés – egy szép munkánk!

A képek nagyon szépek, ugyanakkor ez a kert semmi bonyolultságot nem tartalmazott. Ez egy igazán egyszerű, két-három nap alatt elkészíthető kert, aminek a nívóját a minőségi alapanyagok felhasználásával elkészített végeredmény adja. Nincs igazán sok összetevő. A teljesség igénye nélkül a főbb elemek a darált kerti termőtalaj, amiben marhatrágya és tőzeg is van...

Tovább a bejegyzéshez

A kertépítés a pontos kerttervezéssel kezdődik

Amikor dicsérnek egy kertépítőt, hogy mennyire szép kertet épített és híre megy, hogy a keze ügyéből kikerült munkák egytől-egyig gyönyörűek, akkor valószínű, hogy egy kiváló kerttervező munkáját, annak a megálmodott és megvalósult elképzelését dicsérjük! Természetesen a kertépítést végző személyt, a kertépítőt semmivel sem kisebbíti ez a tény. 

Tovább a bejegyzéshez

Milyen feltételek szükségesek a gyepszőnyegnek?

Amikor eldönti valaki, hogy gyepszőnyeget fog a kertjébe telepíteni, azaz a kész gyep adta azonnali lehetőséggel kíván élni, akkor jó, ha tudja, hogy jelentős is lehet a kiadása. Ezt nyilván a legkézenfekvőbb tényező fogja befolyásolni, ami nem más, mint a mennyiség! Tehát a kérdés az, hogy mennyi gyepszőnyegre lesz szükségem?

Tovább a bejegyzéshez

A gyepszőnyeg telepítését követő gondozása!

A gyepszőnyeg gondos és szakszerű telepítése rendkívül fontos ahhoz, hogy kinyerjük a műveletből a legtöbb tartós esztétikát! Ehhez nem elég azonban mindez és nem elég pusztán a legmagasabb minőségű alapanyagok felhasználása sem! Még kell hozzá valami…

Tovább a bejegyzéshez

Kertépítés minőségi eszközökkel!

Nem sokan említik, pedig minden kertépítő tudja, hogy jó munkát csak minőségi szerszámokkal, eszközökkel, illetve gépekkel lehet elvégezni. Erről általában igen kevés szó esik, pedig fontos indikátora lehet annak, amikor kiválasztjuk a kertépítőt a kert megépítéséhez!

Tovább a bejegyzéshez

A kertépítés valódi ára

Igen gyakran fordulnak hozzám azzal a kérdéssel a kerttulajdonosok, hogy mennyibe fog kerülni a fürdőtó, vagy a gyepszőnyeg, vagy a komplett kertépítés. Természetesen ezt csak akkor tudom megmondani, miután pontosan felmértem az igényeket és elkészítve a koncepciótervet, megírom az árajánlatot. 

Tovább a bejegyzéshez

A kertépítés minőségéről

Biztos vagyok benne, hogy amikor megtervezte az otthonát, a házát, akkor minden apró részletére odafigyelt. Ezt teljes mértékben meg is tudom érteni! Hiszen, ha nem azt a tetőcserepet, vagy nem azt a parkettát választotta volna, akkor most nem lenne biztos abban, hogy még húsz évig nem kell hozzányúlni.

Tovább a bejegyzéshez

A gyepszőnyeg szerepe a kertépítésben

A gyepszőnyeg szerepéről a kertépítésben már sokat olvashatott már az ebben a témában tájékozódó olvasó. Elsősorban azokat a leírásokat találjuk, amelyek egyfajta összehasonlítást tesznek a gyepszőnyeg ára, valamint az egyéb füvesítési módszerek ára között. Ez is egy fontos kérdés, de ha már eldöntötte, hogy gyepszőnyeget szeretne a kertépítés során használni, akkor ezen a témán túl is lendültünk. 

 

Tovább a bejegyzéshez

Kertépítés télen?

A téli kertépítés nem egy elterjedt dolog, ezért egyáltalán ne lepődjön meg, ha ez Önnek nem jutott még eszébe. Pedig el kell, hogy mondjam, hogy télen, szinte minden kertépítési munkafázis elvégezhető, de legalább is a nagyobb munkák kivétel nélkül. Ráadásul számtalan előnyőkkel is jár!

Tovább a bejegyzéshez

Ez nem öntözőrendszer!

Egy kert csak akkor válik igazán széppé, ha folyamatosan gondos ápolást kap. Az öntözőrendszer precíziós vízkijuttatása nélkül a gyep és a növények nem a megfelelő mennyiségű öntöző vizet, nem a megfelelő időben fogják megkapni.

Tovább a bejegyzéshez
Miben segíthetünk?
Kérjük válasszon
Öntözőrendszer
Gyepszőnyeg
Kertépítés
Kertfenntartás
Kerttervezés
Kerti tó
Helyszín, országrész?