Ajánlatkérés

Garancia

                                                               

 

Garancia vállalások

 

Kertépítés

A növényekre és a gyepszőnyegre eredési garanciát vállalunk. Ilyen esetekben csak saját beszerzésű termőtalaj esetén vállaljuk a garanciát.

 

Öntözőrendszer

Az általunk telepített automata öntözőrendszerekre 2 év teljeskörű garanciát vállalunk.

 

Kerti tó – Fürdőtó:

Tavainknál a növényekre 1 év, a szigetelésre 10 év garanciát vállalunk.

 

Szivattyús gépészet

Az általunk megépített szivattyús gépészetekre 1 év teljeskörű garanciát vállalunk.

 

 

 

Választási szempontok

A nagy gyakorlattal rendelkező és szakmáját értő és szerető szakember tud pontos munkát végezni. Az ilyen kertépítő munkájában lesz fellelhető az igazi minőség és az éveken át megmutatkozó egészséges és alakuló stílus és harmónia a kertben.

Kérdezheti, hogy jó, de mennyibe fog akkor kerülni ez a munka? Az én válaszom az, hogy semmivel sem többe, mint az a kert, amit Ön képzelt el és az a szakmai alapokon nyugvó kertépítési munka, ami ennek létrehozásához szükséges! Egy forinttal sem többe!

Amikor a „költségkímélő” megoldások feltűnnek a koncepcióban az nem más, mint ennek az értéknek, ennek az elképzelésnek a csökkentése. Ami képes elhaladni odáig, hogy az eredeti elképzelés megvalósíthatatlanná válik.

Ha egy nem jó minőségű olcsóbb talajjal dolgozunk, akkor vajon mennyibe kerülhet a behordozott lótetű, vagy a gyomok sokasága, vagy más oda nem illő és bomló dolgok fertőtlenítése és kiirtása?

Ha a nem jó minőségű az automata öntözőrendszer csővezetékei és egy év múlva szétesik, szétrepedezik a talajban és újra fel kell szedni majd újra össze kell rakni, széttúrva a már gyönyörű kertet az mennyibe kerül?

Ha az erős kemikáliákkal hajtatott gyepszőnyeg egy hónappal a lefektetése után a kánikulában összeomlik, és ki kell cserélni több száz négyzetmétert a kertépítés befejezése után az milyen kiadással jár?

Nem a korrekt kertépítés a drága. Ezt én jól tudom, és sajnos sok pórul járt kerttulajdonos is, akiknek végül én hoztam helyre a kertjét. A korrekt kertépítés csak annyiba kerül, mint amennyi a hozzá kellő anyagok összeadva és a minőségi szakember munkabére. A drága kertépítés az, amikor más összetevőket szeretnénk beletenni, mint amire szükség van, és ez olyan előre nem számolt többletköltségeket eredményez, amelyek akár meg is duplázhatják az eredeti költségvetést.

Van egy amerikai farmer mondás: „Bezárni a kaput, miután ellopták a lovat!”

Azok mondása ez, akik már a saját kárukból megtanulták, hogy mi a helyes.

Továbbá javasolom, hogy senki ne fogjon a kertépítéshez akkor hozzá, ha a megspórolás öröme nagyobb, mint a várható kert esztétikai élvezete. Mert egyiket sem fogja elérni!

Ajánlott oldalunk a REFERENCIA KÉPEK

!Ezért tanácsolom, hogy ilyet válasszon

                                                               

A három minőség a kertépítésben

Közel húsz év kertépítői tapasztalatából a megfigyelésem az, hogy a kertépítés sikeréhez három fontos dologra van szükség. Olyan összetevőkre, amelyek megléte nélkül nem érhető el olyan siker, eredmény, mint ami a kertépítésben benne van. Ez a három alapvető összetevő a minőségi kertépítő, a minőségi kertépítési anyagok felhasználása, valamint a megrendelő minőségi elképzelései.

Mindezek közül az első az, hogy a kert tulajdonosa a már kialakult szándékán kívül tájékozódjon arról, hogy mit is szeretne. Ez olyannyira fontos, hogy a megléte nélkül minden kertépítő csak sötétben tapogatózik. (Természetesen erre felhívni a figyelmet és megszerezni a kellő információkat a kertépítő dolga.)

Milyen színűre fogja festeni a festő a konyha falát, ha nem mondjuk meg neki? Felhasználhat bármilyen szép sárga festéket, hozzá a leghatékonyabb technológiát akkor, ha Ön gyűlöli a sárgát igaz? Valamilyen irányvonal megadására biztosan szüksége lesz a festőnek ahhoz, hogy olyan munkát tudjon legalább elvégezni, ami eleve megfelelhet.

A tájékozódás a második tényező kiválasztásához is szükséges, ami a minőségi kertépítő megtalálása és kiválasztása a tömegből. Esélye sincs, hogy a kertje tökéletes legyen akkor, ha egy gyakorlatlan, szakmáját nem ismerő vagy etikátlan kertépítővel hozza össze a „sors”. Pedig ez a típus magára fog találni akkor, ha nem látja a határozottságot, az elképzelések mögötti stabilitást.

Mégis hogyan válasszon?

 Erre vonatkozólag is összegyűjtöttem néhány azonnal használható információt, amit amennyiben, ha fontosnak találja a témát Ön is, akkor a weboldalamon megtalál. Nem túl nagy ördöngösség átlátni a szitán! Azonban elmellőzése kudarcokhoz is vezethet. Találja meg tehát azt az embert, aki nem gondokat akaszt a vállára a kertépítés során, hanem gondokat vesz le a válláról. Ez is elég könnyen tetten érhető a kommunikációban, mivel az, aki megoldásokban gondolkodik, az ilyen. Szemben azzal, aki a problémákról beszél csak.

Úgy találom, hogy ma az egyetlen elképzelés arról, hogy a kert jól sikerüljön az, hogy minőségi anyagokból legyen megépítve. Mivel a kert egy élő kultúraként is felfogható és kiértékelhető, ezért még inkább sokszorosan igaz a kertépítésre ez kijelentés, azonban korántsem elegendő ahhoz, hogy tényleg minden sikerüljön.

Az élő esztétikával bíró kertek nem mennyiségi kérdések, hanem minőségiek. A hangsúlytehát a minőségen van, mert aki ebben kompromisszumot köt, az valójában ettől lejjebb hangolva gondolkodik majd a mennyiség szintjén, ahol pedig a problémák világa várja. Ott a kert problémája így hangzik: Ennyi „valami” mennyibe kerül? És amikor ez van, akkor a kevesebbet, az olcsóbbat kérjük. Amikor ez van, akkor a kevesebb a több, mert a kevesebb pénzkiadás a mennyiségért fogja okozni a nagyobb örömöt, mint a lehetséges minőség élvezete.

Ajánlott oldalunk a RÓLUNK

!Kívánom Önnek, hogy válasszon helyesen

                                                        

Miben segíthetünk?
Kérjük válasszon
Öntözőrendszer
Gyepszőnyeg
Kertépítés
Kertfenntartás
Kerttervezés
Kerti tó
Helyszín, országrész?